Gdzie w Polsce pracuje się najlepiej? Opinie i doświadczenia

Posty: 6
Dołączył(a): 2017-12-01, 13:33

Re: Gdzie w Polsce pracuje się najlepiej? Opinie i doświadczenia

Postprzez BartekNow » 2017-12-08, 10:00

Wydaje mi się, że w gruncie rzeczy wszędzie pracuje się tak samo - tam, gdzie mniejsze zarobki, mniejsze koszty życia itd. :)

Doradca reklama
 
Posty: 652
Dołączył(a): Cz sty 05, 2009 8:29 am

Podpowiadam

ranking kont studenckich 2017
Posty: 1
Dołączył(a): 2018-11-08, 09:59
Lokalizacja: Białystok

Re: Gdzie w Polsce pracuje się najlepiej? Opinie i doświadczenia

Postprzez Edyta90 » 2018-11-08, 10:03

Według mnie idealnym miejscem jest białystok, bardzo piękne miasto, zero korków, sympatyczni ludzie oraz zarobki nie najgorsze :)

Posty: 35
Dołączył(a): 2015-07-22, 14:26

Re: Gdzie w Polsce pracuje się najlepiej? Opinie i doświadczenia

Postprzez minimaus » 2019-10-24, 22:59

Ja jestem zdania, że jedyne takie najlepsze miejsce do pracy to nasza własna działalność i samsobie bycie szefem. W każdym innym przypadku musimy się liczyć z tym, że ktoś nam będzie uprzykrzać życie mimo, że niczym mu nie zawiniliśmy. Ja długo pracowałem u jednego pracodawcy, wkładałem swój prywatny czas, zaangażowanie i pieniądze w to, żeby biznes się kręcił a spotykałem się z coraz to mniejszą sympatią. W końcu stałem się dla expracodawcy konkurencją, bo stwierdziłem, że jak nie to nie - zacznę grać na siebie. Program do obsługi sklepu, www.bizin.pl do obsługi fakturowania, dwa kursy online...i tak o to jestem już w branży 3 lata i idzie naprawdę dobrze, a kilka miesięcy temu exszef zamknął swój biznes z przyczyn finansowych ;)

Posty: 9
Dołączył(a): 2019-08-19, 16:55
Lokalizacja: Iława

Re: Gdzie w Polsce pracuje się najlepiej? Opinie i doświadczenia

Postprzez tafena » 2020-05-03, 07:49

z pewnością nie warmińsko-mazurskie, mamy najniższe płace, a najwyższe ceny np. paliwa, żywności - taki paradoks. poza tym jeśli chodzi o pracodawcę zdecydowanie odradzam budżetówkę :evil:
Jeśli potrzebujesz pożyczki online 24/7, pożyczki w 5 minut przez internet to zapraszam serdecznie na www.sprytnepozyczki.pl :-)

Posty: 2
Dołączył(a): 2020-07-02, 10:13

Re: Gdzie w Polsce pracuje się najlepiej? Opinie i doświadczenia

Postprzez Patrisha » 2020-07-02, 10:16

Pracuję jako księgowy, ale czasami mogę wziąć drugą pracę. Na wypadek, gdybyś pilnie potrzebował dużej sumy, na przykład na rekreację.
https://sizzlinghotspot.com/jednoreki-bandyta/

Poprzednia strona

Powrót do Praca i kariera



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość