Gdzie w Polsce pracuje się najlepiej? Opinie i doświadczenia

Posty: 25
Dołączył(a): 2016-03-03, 09:33

Re: Gdzie w Polsce pracuje się najlepiej? Opinie i doświadczenia

Postprzez Tkamataka » 2016-03-03, 09:39

a co jeżeli nie można wyjechać do Warszawy?????? Chłopak ma w naszym mieście bardzo dobra państwową posadę. Pewną i z dobrą wypłatą. Tylko co z moja praca w takim przypadku....?????????????????????????????????????????Wszystko sie nie trzyma kupy.......I co tu poradzaicie? Macie jakeś Rozwiązania? Dodam że chciałabym w przyszłości miec swója działaność.

Doradca reklama
 
Posty: 652
Dołączył(a): Cz sty 05, 2009 8:29 am

Podpowiadam

Posty: 12
Dołączył(a): 2016-08-01, 13:41

Re: Gdzie w Polsce pracuje się najlepiej? Opinie i doświadczenia

Postprzez HRownia » 2016-08-08, 11:48

W każdym większym mieście można znaleźć odpowiednie zatrudnienie. Niestety bardzo często trzeba uzbroić się w cierpliwość i być pewnym swoich możliwości oraz celów, do których dążymy. Nierzadko konieczny jest wybór między tym, co się lubi, a pogonią za pieniądzem. My z doświadczenia możemy polecić stolicę Wielkopolski!

Posty: 15
Dołączył(a): 2016-07-20, 12:47

Re: Gdzie w Polsce pracuje się najlepiej? Opinie i doświadczenia

Postprzez DariaAa » 2016-08-17, 09:57

Według mnie miasto nie jest kluczowym wyznacznikiem zdobycia dobrej pracy. Wiadomo, że w większych miastach jest więcej miejsc pracy, ale z drugiej strony jest też większa konkurencja na dane stanowisko. Myślę, że najważniejszą kwestią jest doświadczenie, a to gwarantuje nauka w Wyższej Szkole Biznesu w Dąbrowie Górniczej, dzięki programowi "3 dni studiujesz, 2 dni pracujesz".

Posty: 5
Dołączył(a): 2017-04-03, 10:32

Re: Gdzie w Polsce pracuje się najlepiej? Opinie i doświadczenia

Postprzez kaka12 » 2017-04-03, 10:43

Ja bym sugierowała jakieś państwowe placówki, urzędy, szkoły, czy przychodnie, wydaje mi się że w takich miejscach jest dziś najwygodniej.

Avatar użytkownika
Posty: 8
Dołączył(a): 2017-05-30, 18:35

Re: Gdzie w Polsce pracuje się najlepiej? Opinie i doświadczenia

Postprzez wiolettta » 2017-05-30, 18:44

W państwowych mało płacą. W małych polskich firmach można wpaść w toksyczne środowisko. Najlepsze wydają mi się korporacje zagraniczne. Tylko żeby przełożony nie był Polakiem :)
https://sandra-kuba.pl fotografia dopóki studia trwają

Posty: 98
Dołączył(a): 2015-09-01, 09:59

Re: Gdzie w Polsce pracuje się najlepiej? Opinie i doświadczenia

Postprzez she23 » 2017-06-02, 08:56

Coś w tym jest, nikt nie chce pracować w polskich korporacjach :)

Posty: 8
Dołączył(a): 2017-06-12, 10:53

Re: Gdzie w Polsce pracuje się najlepiej? Opinie i doświadczenia

Postprzez agnieszka27 » 2017-06-12, 12:27

W większych miastach - Wrocław, Kraków, Poznań, Warszawa ;)

Posty: 5
Dołączył(a): 2017-07-27, 10:28

Re: Gdzie w Polsce pracuje się najlepiej? Opinie i doświadczenia

Postprzez oliwka198 » 2017-07-27, 10:31

Zdecydowanie większe miasta - Warszawa, Kraków, Wroclaw

Posty: 8
Dołączył(a): 2017-07-13, 11:45

Re: Gdzie w Polsce pracuje się najlepiej? Opinie i doświadczenia

Postprzez Silvia97 » 2017-07-27, 17:02

Moim zdaniem najfajniejsze są Kraków i Wrocław. Warszawa jest za duża jak dla mnie.

Posty: 6
Dołączył(a): 2017-09-04, 12:46

Re: Gdzie w Polsce pracuje się najlepiej? Opinie i doświadczenia

Postprzez malami » 2017-09-04, 12:58

W dużych miastach są większe możliwości, ale też i wyższe ceny wynajmu czy zakupu mieszkań niestety :cry:

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Praca i kariera



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 3 gości