Gdzie w Polsce pracuje się najlepiej? Opinie i doświadczenia

Avatar użytkownika
Posty: 26
Dołączył(a): 2015-03-01, 18:16

Re: Gdzie w Polsce pracuje się najlepiej? Opinie i doświadczenia

Postprzez Aleksandra31 » 2015-03-15, 13:18

Czy ja wiem czy w Warszawie..
Osobiście pracuję w domu, w małej wioseczce - 200 osób jak z bicza strzelił i jest to dla mnie super wygodne.
Wydaje mi się że to kwestia tego jak chce się pracowac i czego się od tego oczekuje. :mrgreen:
Praca, szkolenie i rekrutacja: Szukasz? Sprawdź:
http://poniedzialek.sprawdzonataktyka.pl

Doradca reklama
 
Posty: 652
Dołączył(a): Cz sty 05, 2009 8:29 am

Podpowiadam

Posty: 9
Dołączył(a): 2014-03-20, 21:43

Re: Gdzie w Polsce pracuje się najlepiej? Opinie i doświadczenia

Postprzez charlie » 2015-03-23, 12:26

Za granicą :)

Posty: 12
Dołączył(a): 2015-03-30, 18:54

Re: Gdzie w Polsce pracuje się najlepiej? Opinie i doświadczenia

Postprzez adammm91 » 2015-03-30, 18:58

warto spróbować czegoś poszukać, gdzie mało osób wie o tej stronie, rozwijająca się ciągle *, ma w swojej ofercie wiele fajny ofert godnych polecenia.

Posty: 24
Dołączył(a): 2015-03-02, 23:28

Re: Gdzie w Polsce pracuje się najlepiej? Opinie i doświadczenia

Postprzez Kostyageim » 2015-04-16, 11:45

Trwa rekrutacja na Letnie Praktyki Badawcze 2015.

Już od 11 lat skupiają one młodych, ambitnych ludzi z najlepszych uczelni w Polsce, by rozwiązywać rzeczywiste problemy biznesowe zlecane przez firmy.

Oferujemy:
- pracę w interdyscyplinarnych grupach projektowych,
- rozwiązywanie rzeczywistych problemów firm i instytucji,
- łączenie badań naukowych z biznesem,
- najlepsze brytyjskie wzorce.

Ponadto podczas praktyk organizowane są wykłady i szkolenia m.in. ze sposobów prezentacji, czy odpowiedniego tworzenia dokumentacji. Każdy projekt zakończony jest stworzonym przez grupę raportem dla zleceniodawcy.

Więcej o tej edycji na stronie: http://www.praktyki.ibspan.waw.pl/

Posty: 99
Dołączył(a): 2015-02-23, 14:09

Re: Gdzie w Polsce pracuje się najlepiej? Opinie i doświadczenia

Postprzez ohggii » 2015-04-29, 13:44

Miejsce wydaję się najlepsze, kiedy mamy dobrą i stabilną pracę. Znam fajną stronę, gdzie pracodawcy oferują wolne wakaty i stanowiska, które są potrzebne na rynku pracy :) Myślę, że możecie wejść i sprawdzić :) Strona nazywa się *

Posty: 8
Dołączył(a): 2015-05-13, 05:47

Re: Gdzie w Polsce pracuje się najlepiej? Opinie i doświadczenia

Postprzez kukel » 2015-05-13, 06:03

sam nie wiem... Pewnie typowe duze miasta pokroju: Warszawa, Poznan, Krakow, Trojmiasto

Posty: 3
Dołączył(a): 2015-05-17, 13:11

Re: Gdzie w Polsce pracuje się najlepiej? Opinie i doświadczenia

Postprzez oksymoron00 » 2015-05-17, 13:16

W PL to raczej nie. W dużych miastach je podobnie. Najlepiej to za granicą ;p

Posty: 2
Dołączył(a): 2015-05-28, 14:18

Re: Gdzie w Polsce pracuje się najlepiej? Opinie i doświadczenia

Postprzez adapp » 2015-05-28, 14:22

Cześć,

poszukuję twórców aplikacji stacjonarnych dla systemu Windows, działających bez internetu (np. dewelopera oprogramowania dla różnych branż biznesowych, wsparcia biznesowego), najlepiej jeśli te aplikacje są stale użytkowane w celach komercyjnych, np. sprzedawane klientom. Oferuję stały dochód z aplikacji. Więcej informacji pod numerem telefonu 666 346 348, znacie kogoś takiego??

Posty: 15
Dołączył(a): 2015-09-21, 08:07

Re: Gdzie w Polsce pracuje się najlepiej? Opinie i doświadczenia

Postprzez bernadetka01 » 2015-11-20, 12:44

Wydaje mi się, że to nie jest dobrze sformułowane pytanie. Jeśli masz pewne kawlifikacje, to wszędzie dostaniesz dobre warunki do pracy. Polecam poczytać na przykłąd ten artykuł: http://www.linguajob.pl/artykuly/dobre-zarobki-ze-znajomoscia-jezykow-egzotycznych Języki są teraz tak strasznie ważne, szczególnie przydatna jest znajomość więcej niż jednego. Jak tak patrzę obecnie na oferty pracy na linguajob-ie, to bardzo dużo jest niemieckich, i tych własnie niszowych.

Posty: 30
Dołączył(a): 2016-02-10, 14:21

Re: Gdzie w Polsce pracuje się najlepiej? Opinie i doświadczenia

Postprzez Lewiksa » 2016-02-25, 12:57

Moim zdaniem bardzo dobrze pracuję się w Katowicach. Największa strefa ekonomiczna w Polsce tworzą miejsca pracy - firmy się rozrastają, a wokoło sporo uczelni, które mają zadanie kształcić przyszłych pracowników. Jeżeli istnieje konkurencja, to powstaje coraz to więcej przedsiębiorstw, które z nimi rywalizują albo wspierają je konkretnymi usługami.

Poprzednia stronaNastępna strona

Powrót do Praca i kariera



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości