Politechnika Częstochowska - Opinie

Posty: 14
Dołączył(a): 2013-01-25, 19:19

Politechnika Częstochowska - Opinie

Postprzez Tygrys » 2013-01-25, 20:14

Witam Serdecznie wszystkich studentów z całej Polski i nie tylko:) Poszukuje informacji na temat Politechniki Częstochowskiej, piszę więc ten temat na wszystkich forach studenckich i powiem szczerze ze mam taka skrytą nadzieję że opinię na jej temat będą same pozytywne:)

Doradca reklama
 
Posty: 652
Dołączył(a): Cz sty 05, 2009 8:29 am

Podpowiadam

ranking kont studenckich 2017
Posty: 17
Dołączył(a): 2013-02-21, 15:13

Re: Politechnika Częstochowska - Opinie

Postprzez Pola » 2013-02-21, 18:59

Bardzo dobra uczelnia, znam bardzo wiele ludzi którzy studiowali i studiują właśnie na Politechnice Częstochowskiej i same pozytywne zdania wypowiadają na jej temat. Także na pewno jest coś w niej pozytywnego:)

Posty: 20
Dołączył(a): 2013-02-23, 14:11

Re: Politechnika Częstochowska - Opinie

Postprzez Dionizos » 2013-02-23, 14:27

Witam:) Tak Politechnika Częstochowska jest najlepszą uczelnią w Częstochowie:) Świetna renoma, wysoki poziom nauczania, no i cóż więcej mogę powiedzieć:) Polecam

Posty: 17
Dołączył(a): 2013-04-22, 21:14

Re: Politechnika Częstochowska - Opinie

Postprzez Łatek » 2013-04-22, 21:54

Witam:) Ja też mam kilku znajomych którzy studiują własnie na Politechnice i rzeczywiście jest tak jak piszą moi poprzednicy, duża renoma uczelni, wysoki poziom nauczania no i świetni wykładowcy:)

Posty: 20
Dołączył(a): 2013-05-21, 14:28

Re: Politechnika Częstochowska - Opinie

Postprzez Cukierek » 2013-05-21, 15:19

Witam Was:) Ja słyszałam że Politechnika Częstochowska jest bardzo cenioną uczelnią przez studentów:) Dodatkowo ma również dobrą renomę i dobry poziom nauczania:) Także myślę ze warto ją wybrać.

Posty: 5
Dołączył(a): 2019-01-25, 19:42

Re: Politechnika Częstochowska - Opinie

Postprzez roza15 » 2021-06-14, 12:50

Bardzo dobra uczelnia, sama tu studiowałam, choć początkowo miała to być ŁP. Na szczęście jestem tutaj i cieszę się z tego. Mam sporo obowiązków i nauki, ale najgorzej to to jeszcze wcale tak nie jest ;) .

Powrót do Opinie o uczelniach i szkołach



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość