Uniwersytet Medyczny w Lublinie -opinie

Posty: 18
Dołączył(a): 2013-03-13, 11:45

Uniwersytet Medyczny w Lublinie -opinie

Postprzez Karolina » 2013-03-13, 12:03

Witam:) Obecnie jestem studentką Pielęgniarstwa ale niestety z tego co się zdążyłam niestety zorientować to jak na razie z pracą dla pielęgniarek jest bardzo ciężko dlatego tez chciałabym spróbować swoich sił w Medycynie:) Jakie są wasze opinie na temat Uniwersytetu Medycznego w Lublinie?

Doradca reklama
 
Posty: 652
Dołączył(a): Cz sty 05, 2009 8:29 am

Podpowiadam

ranking kont studenckich 2017
Posty: 15
Dołączył(a): 2013-03-18, 10:50

Re: Uniwersytet Medyczny w Lublinie -opinie

Postprzez Mordeczka » 2013-03-18, 11:23

Witaj:) Mój brat chodzi już 2 rok właśnie na Uniwersytet Medyczny w Lublinie i z tego co opowiadał to połowa osób odpadła już na pierwszym roku po pierwszym semestrze także trzeba się na pewno dużo uczyć zresztą widzę po nim - uczy się bardzo dużo chociaż jest na prawdę bardzo inteligentny i ma niesamowitą pamięć;)

Posty: 20
Dołączył(a): 2013-05-26, 10:57

Re: Uniwersytet Medyczny w Lublinie -opinie

Postprzez Agata » 2013-05-26, 13:55

Hej:)! No ja też własnie chciałabym wybrać się na studia na Uniwersytet Medyczny w Lublinie. Rozmawiałam kiedyś z kilkoma osobami które własnie tam studiują i bardzo mi polecały tą uczelnię. I każdy mówi że w cale nie jest tak ciężko jakby się wydawało.

Posty: 10
Dołączył(a): 2013-06-24, 16:55

Re: Uniwersytet Medyczny w Lublinie -opinie

Postprzez Szyszunia » 2013-06-24, 17:37

Z wszystkich opinii jakie przeczytałam odnośnie tego Uniwersytetu to muszę powiedzieć że na prawdę świetna uczelnia i studenci są bardzo pozytywnie nastawieni co do niej:)

Posty: 2
Dołączył(a): 2020-07-11, 20:45

Re: Uniwersytet Medyczny w Lublinie -opinie

Postprzez PiotrA » 2020-08-17, 07:18

Jak teraz wygląda sytuacja i wasze opinie o uczelni? :)

Posty: 2
Dołączył(a): 2020-07-13, 20:04

Re: Uniwersytet Medyczny w Lublinie -opinie

Postprzez KrystianA » 2020-08-24, 08:52

Uczelnia trzyma wysoki poziom nauczania. Tylko nie myśl, że będzie łatwo i z górki 8-) Jest dużo nauki, bo w końcu to Uniwersytet Medyczny. Karda składa się głównie z b.dobrych profesjonalistów. Wiadomo, że nie każdemu się dogodzi i każdy znajdzie jakiś minus. Moim zdaniem jak jesteś gotowy iść w kierunku medycznym, to uczelnia jak najbardziej zadba o twoje kwalifikacje.

Posty: 8
Dołączył(a): 2020-07-16, 22:32

Re: Uniwersytet Medyczny w Lublinie -opinie

Postprzez KarolK » 2020-08-27, 21:14

Mam znajomego na tej uczelni. Mówił, że wysoki poziom nauczania mają, tylko że faktycznie trzeba siedzieć długo w książkach.
Zależy od wyboru kierunku, ale w końcu to medycyna. Jeżeli się zastanawiasz czy będziesz miał odpowiednie umiejętności i kwalifikacje po tej szkole, to tak.
Słyszałem, że jak poznasz metody szybkiej nauki, czytania i mnemotechniki to idzie łatwiej. Można mieć życie towarzyskie :)

Posty: 5
Dołączył(a): 2020-09-15, 15:25

Re: Uniwersytet Medyczny w Lublinie -opinie

Postprzez KarinaB » 2020-09-15, 22:34

Prezentują ciekawą ofertę dla studentów, warto się zapoznać i brać pod uwagę.
Trzeba się rozeznać w opiniach i ocenach. To, co widziałam, prezentuje Uniwersytet bardzo korzystnie.
Pytanie tylko, czy lokalizacji Ci pasuje?

Posty: 2
Dołączył(a): 2020-09-16, 20:15

Re: Uniwersytet Medyczny w Lublinie -opinie

Postprzez LKasietczuk » 2020-09-16, 20:33

Słyszałem całkiem dobre opinie o tej szkole od bliskich znajomych.
Ja wybrałem się na elektronikę. Myślę, że trzeba jeszcze rozejrzeć się po ocenach i komentarzach, które krążą w sieci.

Posty: 1
Dołączył(a): 2020-09-16, 22:17

Re: Uniwersytet Medyczny w Lublinie -opinie

Postprzez BBlazusiak » 2020-09-16, 22:24

Ja jak czytam w sieci, to jest sporo pozytywnych opinii i ocen. Wiadomo, zawsze trafi się ktoś niezadowolony.
Studia zapowiadają się owocnie. Sporo nauki! Czas zainwestować w kursy szybkiej nauki i pamięci. :P

Powrót do Medycyna



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość