Kawa podczas nauki - opinie

Posty: 1
Dołączył(a): 2018-04-17, 09:44
Lokalizacja: Wrocław

Re: Kawa podczas nauki - opinie

Postprzez WojtekPrymus » 2018-04-17, 09:49

sen > zielona herbata > kawa

Doradca reklama
 
Posty: 652
Dołączył(a): Cz sty 05, 2009 8:29 am

Podpowiadam

ranking kont studenckich 2017
Posty: 19
Dołączył(a): 2017-12-18, 15:36

Re: Kawa podczas nauki - opinie

Postprzez elDorotka » 2018-11-20, 15:40

Ja piję bardzo dużo kawy i zdecydowanie wiem, że to nie jest do końca zdrowe. Można zastąpić to yerbą, ale nigdy nie przerzucajcie się na energetyki.

Avatar użytkownika
Posty: 3
Dołączył(a): 2019-03-01, 08:04

Re: Kawa podczas nauki - opinie

Postprzez Jarobroz » 2019-03-01, 08:10

Pijam kawę w dużych ilościach. Jednak ostatnio zauważyłem, że tak średnio mi pomaga. Chyba organizm zaczyna się uodparniać na kofeinę :P
...

Posty: 8
Dołączył(a): 2018-04-25, 10:47

Re: Kawa podczas nauki - opinie

Postprzez packa89 » 2020-01-03, 13:59

w moim przypadku kawa podczas nauki jest jak najbardziej wskazana, zwłaszcza teraz - zbliża się sesja, więc jak najbardziej dla mnie jest to udogodnienie, kawa pozwala mi się skupić na niektórych rzeczach i pobudza, ostatnio nawet sobie kupiłam ekspres do kawy ciśnieniowy https://kochamkawe.pl/rodzaje-ekspresow-do-kawy/ a jaka ta kawa dobra z tego ekpresu nie macie pojęcia.

Posty: 4
Dołączył(a): 2017-06-26, 08:23

Re: Kawa podczas nauki - opinie

Postprzez claudia » 2020-01-20, 10:51

Ja jestem miłośniczką kawy... lubię tą prawdziwą, mocną i parzoną... rano od razu stawia mnie na nogi. :D

Posty: 1
Dołączył(a): 2020-02-12, 12:47

Re: Kawa podczas nauki - opinie

Postprzez Tomek532 » 2020-02-12, 13:17

Ja uwielbiam kawe od samego rana daje mi bardzo dużo enegrji do pracy :)

Zostawie informacje :)
jesli ktos bedzie chcial miec dodatkowy zarobek miesieczny 10-12% to zapraszam na fb i kontakt wiecej informacji udzielę :)

https://www.facebook.com/damian.dolag.3

Poprzednia strona

Powrót do Luźne rozmowy



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość