Dobra książka dla studenta do poczytania
• Strona 1 z 2 • 1, 2
- Niuniek
Dobra książka dla studenta do poczytania
Czytaliście coś Kinga? Ja polecam jego książki szczególnie dla tych, którzy lubią horrory i thrillery. Znam też sporo książek Mastertona i naprawdę świetne są niektóre.
- Klaudia
Re: Dobra książka dla studenta do poczytania
Witaj:) Kinga nie czytałam ale Masterton rzeczywiście ciekawie pisze książki, więc także wszystkim polecam:) Jednak jeszcze zachęcam do czytania książek Tess Gerritsen oraz Christophera Grange:) To jest cos z działu thillery i horrory:)
- Neli89
A czytaliście książkę Anioły i Demony? Wiem ze ona już jest od dawna w księgarniach i już film był, ale to nie to samo co przeczytanie książki:) na prawdę polecam:)
- Oliwia
Witam:) Ja bardzo polecam wszystkim studentom przeczytanie książek Agaty Christie:) Ona pisze kryminały ale naprawdę jej książki są bardzo dobre:) Przede wszystkim polecam takie tytuły jak " Tajemnicza historia w Styles" oraz " Tajemniczy przeciwnik":)
- adam289
Jeśli chodzi o księgarnie to jest kilka fajnych. Ostatnio natknęłam się na tą www.ksiazkaiprezent.pl. Mają bardzo dobre ceny i rozdają gratisy. Myślę, że tu na pewno znajdziesz coś dla siebie.
- claudiamcg
Polecam książki z psychologii nawet osobą które nie studiują na tym kierunku. Poza tym warto przeczytać kilka książek biograficznych.
- Vit
"Złe psy" Vegi.
- Zabek
-
Polecam Legendę o z...j!
Ekscytująca podróż w czasie do XVI-wiecznej Sewilli – fascynującego świata żebraków i prostytutek, szlachty i kupców, fechmistrzów i złodziei. Los Sancha ma swe korzenie w zagadkowych początkach literatury. Jego historia zmieni cię na zawsze…
Po śmierci matki, która zmarła na dżumę, Sancho trafia do sierocińca, a następnie do pracy w tawernie. Nasłuchawszy się wcześniej od jednego z gości historii o Robin Hoodzie, szlachetnym z...j, bity przez właściciela Sancho ucieka do poznanego na ulicach Sewilli karła Bartola, z...j. Bartolo uczy młodego chłopca z...j fachu, wkrótce jednak ginie z rąk sewilskiego króla złodziei Monipodia. Sancho poprzysięga zemstę…
Miłość, namiętność i zemsta – niezapomniana opowieść o chłopcu, w tajemniczy sposób ocalonym od śmierci, który, dorósłszy, stanie się ostatnią nadzieją pokrzywdzonych…
Ekscytująca podróż w czasie do XVI-wiecznej Sewilli – fascynującego świata żebraków i prostytutek, szlachty i kupców, fechmistrzów i złodziei. Los Sancha ma swe korzenie w zagadkowych początkach literatury. Jego historia zmieni cię na zawsze…
Po śmierci matki, która zmarła na dżumę, Sancho trafia do sierocińca, a następnie do pracy w tawernie. Nasłuchawszy się wcześniej od jednego z gości historii o Robin Hoodzie, szlachetnym z...j, bity przez właściciela Sancho ucieka do poznanego na ulicach Sewilli karła Bartola, z...j. Bartolo uczy młodego chłopca z...j fachu, wkrótce jednak ginie z rąk sewilskiego króla złodziei Monipodia. Sancho poprzysięga zemstę…
Miłość, namiętność i zemsta – niezapomniana opowieść o chłopcu, w tajemniczy sposób ocalonym od śmierci, który, dorósłszy, stanie się ostatnią nadzieją pokrzywdzonych…
- dlorus88
Warto zagłębić się w świat kryminałów. Czasy Szerloka Holmsa są wciąż jare. Dla osób lubiących powieści dobrym prezentem będzie kolekcja Juliusza Verne.Cała kolekcja nie jest tania ale może stać się ważna pozycją w domowej biblioteczce. Dobrą upominkiem są książki historyczne. Historia bardzo wciąga i jest ważną dziedziną wiedzy dzięki której można polubić czytanie książek i "zdobywanie" wiedzy.
- svenn
ostatnio hitem jest Mitologia Prac Dyplomowych:
https://www.smashwords.com/books/view/734035
coś wspaniałego, napisałam pracę z pomocą i uśmiałam się do łez;)
https://www.smashwords.com/books/view/734035
coś wspaniałego, napisałam pracę z pomocą i uśmiałam się do łez;)
• Strona 1 z 2 • 1, 2
-