SGGW - Opinie studentów

patina

SGGW - Opinie studentów

Postprzez patina » 2012-07-24, 12:38

Czy jest tu na forum jakiś student z SSGW... ??

Mam takie pytanie, czy można złożyć dokumenty na więcej niż na jedną specjalizację ?
Chciałabym mocno tak zrobić, ale nie jestem pewna czy mogę...

Aha i jakie macie opinie jako studenci o SGGW? Jak się wam tam studiuje?

Ja ogólnie od każdego slysze bardzo mile opinie na temat tej uczelni

Doradca reklama
 
Posty: 652
Dołączył(a): Cz sty 05, 2009 8:29 am

Podpowiadam

ranking kont studenckich 2017
Posty: 15
Dołączył(a): 2013-04-23, 18:36

Re: SGGW - Opinie studentów

Postprzez Iwona » 2013-04-23, 21:23

Hej mój chłopak studiuje na SGGW no i ma pozytywne jak i negatywne opinie o tej uczelni. Zawsze narzeka że ciągle wymagają czegoś od studentów a sami sa ciągle nie zorganizowani i żeby coś załatwić na tej uczelni to trzeba się najpierw dużo nalatać:/

Posty: 1
Dołączył(a): 2013-11-29, 16:26

Re: SGGW - Opinie studentów

Postprzez ziomcia2402 » 2013-11-29, 16:42

Witam!
Jestem obecnie w klasie maturalnej. Planuję złożyć na SGGW.
Na maturze zdaję matematyke, geografię i angielski na rozszerzeniu i polski na podstawie.
Jaki kierunek polecacie po tych przedmiotach? ogólnie, trudno jest dostać się na tą uczelnię ? jakie były progi ?
Nie należę do orłów z poszczególnych przedmiotów, ale lubię się uczyć i jestem sumienna i systematyczna w tym co robię.
Z góry dzięki za odpowiedź.

Posty: 4
Dołączył(a): 2014-02-14, 09:55

Re: SGGW - Opinie studentów

Postprzez Miernik » 2014-02-14, 10:03

Ja studiuje na SGGW i jak najbardziej polecam tą uczelnie. Cenie się sobie tam niektórych wykładowców, którzy indywidualnie potrafią pomóc w problemach, tak jak to było w moim przypadku z moim brakiem pewności siebie - jeden z wykładowców pożyczył mi nawet swoje afirmacje na pewność siebie i poinstruował jak z nich korzystać.
Naprawdę wspaniały człowiek

Posty: 1
Dołączył(a): 2015-03-12, 11:31

Re: SGGW - Opinie studentów

Postprzez studentka8 » 2015-03-12, 11:41

Hej :) SGGW chyba naprawdę jest godna polecenia, skoro od trzech lat z rzędu licząc od 2012 roku otrzymuje tytuł „Najbardziej innowacyjnej i kreatywnej uczelni w Polsce w tworzeniu perspektyw zawodowych” :) A wydziałów na SGGW jest aż 13. Sprawdź tutaj -> http://www.otouczelnie.pl/uczelnia_dzial/230/Szkola-Gowna-Gospodarstwa-Wiejskiego-kierunki-studiow

Powrót do Warszawa



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Bing [Bot] i 1 gość