Zdrowie publiczne Słupsk - opinie?

Posty: 10
Dołączył(a): 2012-12-23, 21:42

Zdrowie publiczne Słupsk - opinie?

Postprzez Awangarda » 2012-12-27, 18:10

Witam:) Co można robić po skończonych studiach na kierunku zdrowie publiczne? Szczerze to ja nie mam bladego pojęcia, chyba po prostu nie znajdzie się pracy po tym kierunku? A moja siostra własnie na niego się uparła ale ja jej staram się to wybić z głowy i nic:/

Doradca reklama
 
Posty: 652
Dołączył(a): Cz sty 05, 2009 8:29 am

Podpowiadam

ranking kont studenckich 2017
Posty: 10
Dołączył(a): 2012-12-27, 18:13

Re: Zdrowie publiczne Słupsk - opinie?

Postprzez Nastka » 2012-12-27, 18:44

Witaj:) Szczerze to bardzo dobrze robisz że jej ten kierunek odradzasz bo na prawdę jest ciężko po nim znaleźć pracę. Moja siostra cioteczna skończyła go 2 lata temu i jak narazie nie ma pracy:/

Posty: 17
Dołączył(a): 2013-01-16, 12:31

Re: Zdrowie publiczne Słupsk - opinie?

Postprzez Bershka87 » 2013-01-16, 13:17

Witam Was:) Zdrowie publiczne to największa porażka, nigdy nie wybierajcie tego kierunku studiów, bo po nim nic nie ma, żadnej pracy nie można znaleźć:/

Posty: 14
Dołączył(a): 2013-03-16, 12:10

Re: Zdrowie publiczne Słupsk - opinie?

Postprzez Anioł » 2013-03-16, 12:28

Witaj:) Jeśli zastanawiasz się nad jeszcze jakimś innym kierunkiem to wydaje mi się że ze zdrowia publicznego trzeba zrezygnować bo na prwdę po tym kierunku nie ma przyszłości:/

Posty: 14
Dołączył(a): 2013-08-16, 19:09

Re: Zdrowie publiczne Słupsk - opinie?

Postprzez Mineai » 2013-08-20, 23:26

Musze podzielić opinię przedmówców. Niestety jest to kierunek może i ciekawy, ale całkowicie bezużyteczny. Przynajmniej na Polskim rynku, nie wiem jak z zapotrzebowaniem zagranicą. Wątpię w znalezienie pracy po takowych studiach.

Posty: 1
Dołączył(a): 2015-02-23, 10:37

Re: Zdrowie publiczne Słupsk - opinie?

Postprzez waleed444 » 2015-02-23, 10:59

mi którą filię banku w Słupsku wybrać na zaciągnięcie kredytu studenckiego? Chciałbym wybrać jakiś dobry bank żeby później swojej decyzji nie potrzebnie nie żałować.
aliiiii

Posty: 1
Dołączył(a): 2018-03-29, 05:53

Re: Zdrowie publiczne Słupsk - opinie?

Postprzez marcin114 » 2018-03-29, 05:55

Według mnie tutaj jest wszystko na najwyższym poziomie jaki może być

Posty: 1
Dołączył(a): 2018-05-30, 11:32

Re: Zdrowie publiczne Słupsk - opinie?

Postprzez masten » 2018-05-30, 12:04

Słupsk niejest inny niż reszta POlski ... niestety bywa róznie ... w załężności na jakiego człowieka się trafi ...

Powrót do Słupsk



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości