WSZOP Katowice - Opinie

amelka

WSZOP Katowice - Opinie

Postprzez amelka » 2012-07-24, 11:20

Witam,

Jak Wam się podoba szkoła WSZOP w Katowicach? Jakie macie o nie opinie?

Może ma ochotę wypowiedzieć się jakiś student lub studenci?

Interesuje mnie wszystko co jest związane z tą szkołą jak wygląda na zaocznych sesja, czy wszystko jest ustne... czy pisemne, na jakim poziomie jestogólnie nauka....

Czy jest łatwo i jakie ogólne wrażenie macie o WSZOP Katowice.

Z góry dziękuje

Avatar użytkownika
Posty: 25
Dołączył(a): 2012-09-04, 23:55

Re: WSZOP Katowice - Opinie

Postprzez Maniek » 2012-09-05, 00:03

Moja siostra tam studiuje. Ogólnie nie narzeka i mówi że jest ok. Jak to na każdej uczelni są plusy i minusy. Podobno poziom nauczania jest taki sobie. Na zaocznych zaliczenia są różnie - kwestia wykładowcy. Niektóre ustnie, inna pisemnie, a jeszcze inne testy.

Posty: 15
Dołączył(a): 2013-04-19, 09:58

Re: WSZOP Katowice - Opinie

Postprzez Laluś » 2013-04-19, 10:52

Witaj:) Wiesz co z tego co wiem to większość zaliczeń na tej uczelni jest ustnych. Jedynie kolokwia no to owszem są pisemne ale egzaminy w sesji to tylko i wyłącznie ustne:/.

Posty: 21
Dołączył(a): 2013-08-02, 12:34

Re: WSZOP Katowice - Opinie

Postprzez study4u » 2013-10-21, 14:33

Ja polecam, studiowałam tam kulturoznawstwo i nie zamieniłabym tej uczelni na żadną inną :)
Tutaj macie linka z info: http://www.study4u.eu/Uczelnie/Polska/Katowice/Wyzsza_Szkola_Zarzadzania_Ochrona_Pracy_w_Katowicach_WSZOP.html

Polecam!!

Avatar użytkownika
Posty: 11
Dołączył(a): 2013-11-01, 01:38
Lokalizacja: Wrocław

Re: WSZOP Katowice - Opinie

Postprzez Pimpek » 2013-11-01, 01:41

Chyba jest to kwestia przyzwyczajenia. Ja na WSZOP studiowałem tylko pół roku, czyli semestr, bo miałem problem z dojazdem. Teraz jestem na innej uczelni na której jest równie fajnie i ciekawie.

Powrót do Opinie o uczelniach i szkołach



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość