Finanse i rachunkowość - najlepsze uczelnie

Posty: 4
Dołączył(a): 2016-07-21, 21:50

Re: Finanse i rachunkowość - najlepsze uczelnie

Postprzez lukasz » 2016-07-21, 21:52

netia271 napisał(a):Witam.
Jaką uczelnie polecicie mi gdzie można studiować FiR w trybie zaocznym w Krakowie? Jakie są Wasze opinie na ich temat i która uczelnie jest najlepsza w Krakowie do studiowania tego kierunku?
Dziękuję z góry za odpowiedź,
pozdrawiam


teraz studia nie sa najwazniejsze, najwazniejsze jest zeby miec doswiadczenie w pracy

Doradca reklama
 
Posty: 652
Dołączył(a): Cz sty 05, 2009 8:29 am

Podpowiadam

ranking kont studenckich 2017
Posty: 4
Dołączył(a): 2016-07-21, 21:50

Re: Finanse i rachunkowość - najlepsze uczelnie

Postprzez lukasz » 2016-07-21, 21:52

netia271 napisał(a):Witam.
Jaką uczelnie polecicie mi gdzie można studiować FiR w trybie zaocznym w Krakowie? Jakie są Wasze opinie na ich temat i która uczelnie jest najlepsza w Krakowie do studiowania tego kierunku?
Dziękuję z góry za odpowiedź,
pozdrawiam


teraz studia nie sa najwazniejsze, najwazniejsze jest zeby miec doswiadczenie w pracy

Posty: 10
Dołączył(a): 2016-07-21, 08:32

Re: Finanse i rachunkowość - najlepsze uczelnie

Postprzez Eses » 2016-08-01, 20:11

ceane napisał(a):A jest jakaś dobra uczelnia na kierunku finansowym na Śląsku ?


UE w Katowicach? Dawna Akademia Ekonomiczna imienia Karola Adamieckiego. Też tam są zaoczne studia. Co do zajęci to jak to na studiach więcej teorii niż praktyki.

Posty: 15
Dołączył(a): 2016-07-20, 12:47

Re: Finanse i rachunkowość - najlepsze uczelnie

Postprzez DariaAa » 2016-08-09, 09:53

Jeśli chodzi o finanse na Śląsku, to najwięcej pozytywnych opinii słyszałam o Wyższej Szkole Biznesu w Dąbrowie Górniczej. Mają świetną infrastrukturę budynku, doświadczoną kadrę wykładowców i dużo ofert zajęć praktycznych. :D Kilku moich znajomych studiuje tam i są bardzo zadowoleni ze swojego wyboru. Nie wszystkie uczelnie prywatne są takie złe, jak się powszechnie mówi. ;)

Posty: 9
Dołączył(a): 2014-06-19, 11:39

Re: Finanse i rachunkowość - najlepsze uczelnie

Postprzez pawel » 2016-09-25, 22:47

Na WSB moim zdaniem warto. Mają kilka oddziałów. Warto się rozejrzeć, który najbliżej, bo jeszcze trwa rekrutacja, nie wiem jak tam ceny i promocje na wpisowe, a generalnie szkoła na kierunkowana jest na tego typu studia. Mało czasu zostało, ja też tak na ostatnia chwilę.

Posty: 4
Dołączył(a): 2015-08-31, 18:42

Re: Finanse i rachunkowość - najlepsze uczelnie

Postprzez onlineekspertwsb » 2016-09-29, 16:54

pawel napisał(a):Na WSB moim zdaniem warto. Mają kilka oddziałów. Warto się rozejrzeć, który najbliżej, bo jeszcze trwa rekrutacja, nie wiem jak tam ceny i promocje na wpisowe, a generalnie szkoła na kierunkowana jest na tego typu studia. Mało czasu zostało, ja też tak na ostatnia chwilę.


Witam! Wyższa Szkoła Bankowa oferuje studia w swoich oddziałach w Gdańsku, Gdyni, Bydgoszczy, Chorzowie, Opolu, Poznaniu, Szczecinie, Toruniu oraz we Wrocławiu. Co do rekrutacji to jest ona nadal otwarta na wielu kierunkach i nadal można podjąć studia I stopnia w zakresie filologii, finansów i rachunkowości, logistyki i wielu innych. Zapraszam po szczegóły na nasza stronę wsb.pl Warto podjąć decyzję do jutra do 30 września i skorzystać z promocji - 0zł wpisowego oraz czesne już od 220zł miesięcznie na pierwszym roku studiów (w zależności od oddziału WSB). Zapraszam!

Pozdrawiam, Renata Mazur
Online Ekspert WSB Studia I stopnia

Posty: 3
Dołączył(a): 2017-07-26, 13:25

Re: Finanse i rachunkowość - najlepsze uczelnie

Postprzez Ksenia » 2017-07-27, 11:19

Osobiście studiuje stacjonarnie na kierunku finanse i rachunkowość w Wyższej Szkole Zarządzania i Bankowości w Krakowie, mam jednak kilku znajomych którzy studiując zaocznie chwalą sobie wybór tej uczelni.
Co mogę powiedzieć od siebie, wykwalifikowana kadra wykładowców, zajęcia prowadzone bez zbędnych okienek, indeks elektroniczny, dwie uczelniane platformy, które są bardzo pomocne zarówno w nauce jak i w kontaktach z wykładowcami. Miła i przyjazna atmosfera, pełen profesjonalizm. Szczerze polecam. :P

Posty: 6
Dołączył(a): 2017-09-29, 09:00

Re: Finanse i rachunkowość - najlepsze uczelnie

Postprzez Joanna11K » 2017-10-13, 13:13

Ja studiuje Finanse i rachunkowość na UTH w Warszawie i bardzo sobie chwalę tą uczelnię. Miła atmosfera, wykładowcy może dość wymagający ale przyjaźnie nastawieni :) Polecam też ze względu na miasto w jakim znajduje się uczelnia - w Warszawie jest dużo ofert pracy, praktyk, staży. Ja właśnie zaczęłam praktyki w dość dużym biurze rachunkowym :)

Posty: 6
Dołączył(a): 2017-07-12, 10:08

Re: Finanse i rachunkowość - najlepsze uczelnie

Postprzez wiki » 2017-12-02, 10:57

Bardziej koncentrujcie się na wybranych kierunkach tzn. gdzie ten dany kierunek prowadzony jest najlepiej. Tak było u mnie z finansami. Pierwszym pomysłem były najbardziej znane uczelnie, a skończyło się na Akademii Polonijnej tylko, że to w Częstochowie. A dlaczego? Chodziło przede wszystkim o poziom nauczania. Rozmawiałam z wieloma osobami, które tam chodzą. Wygląda na to, że to jedna z niewielu uczelni prywatnych, gdzie nadal stawia się na jakość nauczania. Czas pokaże...

Poprzednia strona

Powrót do Opinie o uczelniach i szkołach



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości