Kierunek Matematyka na Uniwersytecie Wrocławskiem - opinie?

Posty: 5
Dołączył(a): 2013-01-28, 12:25

Kierunek Matematyka na Uniwersytecie Wrocławskiem - opinie?

Postprzez Marlena » 2013-01-28, 12:31

Witam:) Czy ktoś z Was forumowiczów studiuje może na Uniwersytecie Wrocławskim kierunek Matematyka? Jeśli tak to czy możecie mi powiedzieć jak wygląda ten kierunek, czy jest ciężko czy nie? Jak to jest z zaliczeniami? No i ogólnie coś na ten temat?

Doradca reklama
 
Posty: 652
Dołączył(a): Cz sty 05, 2009 8:29 am

Podpowiadam

ranking kont studenckich 2016
Posty: 17
Dołączył(a): 2013-01-16, 12:31

Re: Kierunek Matematyka na Uniwersytecie Wrocławskiem - opinie?

Postprzez Bershka87 » 2013-01-29, 11:18

Witaj:) Mój znajomy studiuje właśnie matematykę na Uniwersytecie Wrocławskim, to popytam go coś na temat tej uczelni i ci napiszę. A teraz z tego co wiem to mogę ci powiedzieć że on nie narzeka na tą uczelnię, raczej wręcz przeciwnie, chwali sobie ją:)

Posty: 24
Dołączył(a): 2015-03-02, 23:28

Re: Kierunek Matematyka na Uniwersytecie Wrocławskiem - opinie?

Postprzez Kostyageim » 2015-03-25, 16:56

Bardzo dobra uczelnia - miałem okazję pracować z dwójką studentów matematyki z Uniwersytetu Wrocławskiego przy okazji Letnich Praktyk Badawczych w PAN i były to osoby na wysokim poziomie.

Posty: 6
Dołączył(a): 2015-03-25, 22:09

Re: Kierunek Matematyka na Uniwersytecie Wrocławskiem - opinie?

Postprzez wiki229 » 2015-03-26, 18:03

Kostyageim napisał(a):Bardzo dobra uczelnia - miałem okazję pracować z dwójką studentów matematyki z Uniwersytetu Wrocławskiego przy okazji Letnich Praktyk Badawczych w PAN i były to osoby na wysokim poziomie.


Masz na myśli POLSKĄ AKADEMIĘ NAUK????

Posty: 5
Dołączył(a): 2015-04-04, 18:23

Re: Kierunek Matematyka na Uniwersytecie Wrocławskiem - opinie?

Postprzez zuza123 » 2015-04-04, 18:25

Bardzo proszę o wypełnienie ankiety do pracy licencjackiej https://www.ankietka.pl/ankieta/179813/promocja-w-procesie-podejmowania-decyzji-zakupu-w-siecibiedronka.html

Posty: 17
Dołączył(a): 2014-03-09, 14:36

Re: Kierunek Matematyka na Uniwersytecie Wrocławskiem - opinie?

Postprzez Piekarz » 2015-04-27, 09:41

Zostały już tylko 4 dni do terminu składania zgłoszeń na Letnie Praktyki Badawcze.

Posty: 6
Dołączył(a): 2016-09-27, 22:16

Re: Kierunek Matematyka na Uniwersytecie Wrocławskiem - opinie?

Postprzez Tomson94 » 2016-09-30, 08:49

Tutaj masz notatki z zajęć https://notatek.pl/uniwersytet-wroclawski/474 poprzeglądaj to będziesz mniej więcej wiedzieć czego się spodziewać :)

Posty: 1
Dołączył(a): 2016-09-30, 08:45

Re: Kierunek Matematyka na Uniwersytecie Wrocławskiem - opinie?

Postprzez MarekPoz » 2016-09-30, 09:26

Mam wielu znajomych z Uniwersytetu. Wszyscy chwalą uczelnię, oraz poziom. A jeśli chodzi o zaliczenia itp. to jak zawsze - da się :)

Powrót do Matematyka



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 1 gość