Najlepsza marka samochodu - opinie?

Posty: 15
Dołączył(a): 2013-04-21, 10:41

Najlepsza marka samochodu - opinie?

Postprzez Stokrotka » 2013-04-21, 10:53

Witam:) Słuchajcie kochani ostatnio planuje kupno samochodu tylko że nie mam pojęcia jaki samochód, jakiej marki będzie najlepszy? I chciałabym coś takiego niedużego, bo wiadomo że dla dziewczyny takie nieduże samochody są zdecydowanie lepsze:)

Doradca reklama
 
Posty: 652
Dołączył(a): Cz sty 05, 2009 8:29 am

Podpowiadam

ranking kont studenckich 2017
Posty: 15
Dołączył(a): 2013-04-23, 18:36

Re: Najlepsza marka samochodu - opinie?

Postprzez Iwona » 2013-04-23, 21:33

Wiesz co:) mój brat jest mechanikiem samochodowym, i nie wiem czemu ale zawsze chwalił audi, mówi że to najlepsze samochody że rzadko się psują. No i oczywiście sam ma audi także chyba coś w tym jest:)

Posty: 12
Dołączył(a): 2013-04-25, 13:37

Re: Najlepsza marka samochodu - opinie?

Postprzez Daria » 2013-04-25, 13:45

Najlepszą marką to na pewno jest mercedes tylko kto by miał tyle pieniędzy żeby sobie sprawić takie cacko:P

Posty: 17
Dołączył(a): 2013-04-22, 21:14

Re: Najlepsza marka samochodu - opinie?

Postprzez Łatek » 2013-04-26, 10:46

Witam:) no audi i mercedes no to wiadomo niczego sobie, ale ja na przykład mam peugeota i powiem szczerze że na prawdę strasznie mi odpowiada. Mam go od 2 lat i ani raz jeszcze mi się nie popsuł:)

Posty: 20
Dołączył(a): 2013-05-26, 10:57

Re: Najlepsza marka samochodu - opinie?

Postprzez Agata » 2013-05-26, 14:12

A co powiecie o BMW? W sumie to sama nie wiem jakie sa koszty utrzymania takiego samochodu no i czy nie psuje się zbyt często, i w jakich cenach są ceny do samochodów tej marki. Ale strasznie mi się podobają te samochody:)

Posty: 9
Dołączył(a): 2013-11-12, 09:40

Re: Najlepsza marka samochodu - opinie?

Postprzez patrycjusz » 2017-05-25, 18:52

Według mnie najlepsze auta są niemieckie, to też widac po cenach nowych samochodów. A wiecie z czego zbudowana jest opona? Fajnie opisano to tutaj http://oponykrakow.net.pl mało kto wie że mają tyle warstw.

Posty: 99
Dołączył(a): 2015-09-01, 09:59

Re: Najlepsza marka samochodu - opinie?

Postprzez she23 » 2017-06-02, 09:33

Niemieckie to tylko opinie mają dobre.

Posty: 12
Dołączył(a): 2016-09-30, 08:14

Re: Najlepsza marka samochodu - opinie?

Postprzez aankaa » 2017-06-07, 13:58

Stokrotka napisał(a):Witam:) Słuchajcie kochani ostatnio planuje kupno samochodu tylko że nie mam pojęcia jaki samochód, jakiej marki będzie najlepszy? I chciałabym coś takiego niedużego, bo wiadomo że dla dziewczyny takie nieduże samochody są zdecydowanie lepsze:)

ja lubię audi ;)

Posty: 64
Dołączył(a): 2015-02-05, 22:44

Re: Najlepsza marka samochodu - opinie?

Postprzez pawsto » 2017-06-24, 20:17

zdecydowanie mazda, obserwuję tą markę od lat i widzę jak mocno ewoluowali. Linia ich samochodów jest świetna, bardzo mi się podoba MX-5, takie, małe sportowe autko, ale widać że potrafi śmignąć, zresztą wystarczy spojrzeć pod maskę

Posty: 18
Dołączył(a): 2015-04-01, 13:29

Re: Najlepsza marka samochodu - opinie?

Postprzez ktosia » 2017-10-02, 15:12

Dla mnie marka nie ma aż tak wielkiego znaczenia, ważne żeby auto było sprawne, nie psuło się, żeby było oszczędne, znajomy mechanik poradził mi żebym po zakupie umówiła się na motaż zestawu optima czyli instalacji lpg polskiego producenta bo dzięki temu będę w stanie zaoszczędzić kilkaset zł na kosztach paliwa i faktycznie miał rację, polecam każdemu taką inwestycję

Następna strona

Powrót do Luźne rozmowy



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości