Najlepsza marka samochodu - opinie?

Posty: 35
Dołączył(a): 2017-06-22, 20:15

Re: Najlepsza marka samochodu - opinie?

Postprzez fugazi » 2017-11-03, 15:04

Ja serdecznie polecam markę Volkswagen - bardzo dobre samochody, szczególnie w latach 2005-2008 powstały zdecydowanie najlepsze modele, które nawet po tych kilkunastu latach spisują się rewelacyjnie. Na przykład flagowa limuzyna tego producenta - model Passat wraz z pancernym silnikiem o pojemności 1900 centrymetrów sześciennych i mocy 105 koni mechanicznych oraz 270 nitonometrów momentu obrotowego dostępnych już przy 1700 obrotów silnika. Bardzo polecam ten samochód. Szczególnie w nadwoziu typu kombi, które tym bardziej podkreśla luksus tej flagowej limuzyny. Rozmiar, duży rozstaw osi i wygoda prowadzenia! Polecam!



---
http://stomatolog.walbrzych.pl dentysta w Wałbrzychu

Doradca reklama
 
Posty: 652
Dołączył(a): Cz sty 05, 2009 8:29 am

Podpowiadam

ranking kont studenckich 2017
Posty: 14
Dołączył(a): 2017-11-21, 09:58

Re: Najlepsza marka samochodu - opinie?

Postprzez globi » 2017-11-21, 10:50

Mazda, marzy mi się nowa cx-5, świetnie wygląda i od znajomego który ja ma wiem że ma niezłego kopa, kumpel sporo jeździ nią po mieście i jak na taką wielkość to wiem że dużo nie pali. W środku jest spoko, cicho, nie ma takiego przeładowania bajerami od którego można dostać oczopląsu, dla mnie świetny model.

Posty: 9
Dołączył(a): 2017-12-11, 14:53

Re: Najlepsza marka samochodu - opinie?

Postprzez foley » 2018-05-13, 13:08

Myślę, że żadna firma nie pozwoli sobie na wypuszczenie na rynek bubla bo go nie sprzeda i straci na swojej renomie. Samochody powinny być fabrycznie zagazowane. Niestety tak nie jest i tu może pomóc instalacja lpg optima która sprawdza się w każdym aucie

Posty: 8
Dołączył(a): 2016-11-15, 18:25

Re: Najlepsza marka samochodu - opinie?

Postprzez nulato » 2018-05-16, 20:19

[quote="fugazi"]Ja serdecznie polecam markę Volkswagen - bardzo dobre samochody, szczególnie w latach 2005-2008 powstały zdecydowanie najlepsze modele, które nawet po tych kilkunastu latach spisują się rewelacyjnie. Na przykład flagowa limuzyna tego producenta - model Passat wraz z pancernym silnikiem o pojemności 1900 centrymetrów sześciennych i mocy 105 koni mechanicznych oraz 270 nitonometrów momentu obrotowego dostępnych już przy 1700 obrotów silnika. Bardzo polecam ten samochód. Szczególnie w nadwoziu typu kombi, które tym bardziej podkreśla luksus tej flagowej limuzyny. Rozmiar, duży rozstaw osi i wygoda prowadzenia! Polecam!


Nie wiem, czy wiesz, ale o tym modelu to już legendy krążą Obrazek

Posty: 1
Dołączył(a): 2018-07-12, 09:05

Re: Najlepsza marka samochodu - opinie?

Postprzez marti6996 » 2018-07-12, 09:08

Według mnie najlepszą marką samochodów jest Mazda. Niby ludzie nie chwalą sobie japońskich aut, ale jako mechanik mogę powiedzieć, że mamy mało Mazd do robienia. Sam mam mazde 6 z 2015 i jeździ jak ta lala!

Posty: 8
Dołączył(a): 2018-05-20, 19:14

Re: Najlepsza marka samochodu - opinie?

Postprzez mikita » 2018-12-06, 16:24

Ja akurat mam Mini coopera i jak do tej pory auto sprawuje się świetnie i jestem zadowolona z wyboru. Jest mało awaryjne ale jeśli już coś się psuje to serwis Bawaria Motors MINI w Warszawie potrafił mi pomóc w każdej sprawie. U nich też kupiłam to auto. Może warto sie wybrać do tego salonu i na pewno znajdziesz fajne autko dla siebie.

Poprzednia strona

Powrót do Luźne rozmowy



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 2 gości