Wyższa szkoła Pedagogiki czy AHE w Łodzi-opinie

Posty: 11
Dołączył(a): 2012-10-08, 10:22

Wyższa szkoła Pedagogiki czy AHE w Łodzi-opinie

Postprzez Mała » 2012-10-10, 17:00

Jestem uczennica klasy maturalnej i stanę w roku 2013 przed wyborem jakiejś Łódzkiej uczelni. Zastanawiam się nad Wyższą Szkołą Pedagogiki lub nad Akademią Humanistyczno -Ekonomiczna. Jestem raczej osobą ambitna i chciałabym dokonać dobrego wyboru bo on w pewnym stopniu będzie miał wpływ na moja przyszłość. Więc jak myślicie na której z nich są ciekawsze kierunki? Po których będzie lepiej znaleźć pracę i będą lepsze zarobki? No i oczywiście która ma lepszy prestiż?

Doradca reklama
 
Posty: 652
Dołączył(a): Cz sty 05, 2009 8:29 am

Podpowiadam

ranking kont studenckich 2016
Posty: 4
Dołączył(a): 2013-06-15, 14:25

Re: Wyższa szkoła Pedagogiki czy AHE w Łodzi-opinie

Postprzez martusiek80 » 2013-06-15, 14:50

jeśli rozważasz uczelnie prywatne, to zdecydowanie AHE... istnieje najdłuzej, ma nawet swoją platformę e-learningową.

Posty: 3
Dołączył(a): 2014-07-16, 09:35

Re: Wyższa szkoła Pedagogiki czy AHE w Łodzi-opinie

Postprzez Saber » 2014-09-22, 10:26

Wybierz łódzki medyk, tam jest dobra pedagogika, świetni ludzie, pomocni wykładowcy i niesamowita atmosfera :)

Posty: 4
Dołączył(a): 2014-09-30, 21:25

Re: Wyższa szkoła Pedagogiki czy AHE w Łodzi-opinie

Postprzez kiinnga26 » 2014-09-30, 21:30

Na WSP pedagogika już otrzymała dwa razy ocenę warunkową, więc ten kierunek raczej jest tutaj na nędznym poziomie.

Posty: 5
Dołączył(a): 2015-04-02, 09:24

Re: Wyższa szkoła Pedagogiki czy AHE w Łodzi-opinie

Postprzez karolaa » 2015-04-02, 09:42

Porównując dostępne specjalizacje to zdecydowanie AHE.

Posty: 2
Dołączył(a): 2016-08-01, 13:45

Re: Wyższa szkoła Pedagogiki czy AHE w Łodzi-opinie

Postprzez olgee1 » 2016-08-01, 13:50

Moja siostra jest na WSIU i jest zadowolona. Niskie czesne, spoko wykładowcy i mają swój kampus prawie jak Uniwerek, no i dojazd dobry, wszystko co jedzie na pl. niepodległości.
Byłam już zanieść papiery na FIZJO, bardzo miły Pan Dziekan i w ogóle cała obsługa spoko.

Posty: 1
Dołączył(a): 2016-08-12, 08:39

Re: Wyższa szkoła Pedagogiki czy AHE w Łodzi-opinie

Postprzez Kamilaszy » 2016-08-12, 08:46

Ja byłam na WSP w Łodzi i jestem bardzo zadowolona. Bardzo dużo się tam nauczyłam a zajec nie bylo duzo. Fajnie wykladowcy i spokojnie mozna bylo wszystko z nimi ustalic. Jak studiowalam pedagogike na licencjacie to mialam duzo specjalizacji do wyboru i spokojnie moglam sobie cos dopasowac do siebie . slyszalam tez od innych z roku, ze mieli pojsc na magisterke czyli jednak podobalo im sie i chcieli dalej chodzic na ta uczelnie :)

Powrót do Łódź



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości