Zakupy w empiku - opinie studentów

Posty: 17
Dołączył(a): 2013-02-28, 11:18

Zakupy w empiku - opinie studentów

Postprzez Marysia » 2013-02-28, 19:44

Witam:) Ostatnio wybrałam się do empiku w Krakowie po zakupy kilku książek do poczytania, i cały czas myślałam że empik raczej jest taką dobrą firmą, ze jak tam książki kupuję to są nowe nie zniszczone. A tu co się okazało kazda z książek które wzięłam miała albo pozaginaną okładkę, ale bo jakieś plamy, co prawda nie wielkie ale to jednak jest nie fajne:/ A wy co myślicie na ten temat?

Doradca reklama
 
Posty: 652
Dołączył(a): Cz sty 05, 2009 8:29 am

Podpowiadam

ranking kont studenckich 2017
Posty: 17
Dołączył(a): 2013-02-11, 11:27

Re: Zakupy w empiku - opinie studentów

Postprzez Marzena » 2013-02-28, 20:19

A ja tam nie narzekam na empik, nigdy nie trafiłam jeszcze na zniszczoną książkę tak jak to ty tu opisujesz. Może to po prostu był taki przypadek. Bo wydaje mi się że empik jest najlepszą księgarnią.

Posty: 15
Dołączył(a): 2013-03-19, 11:09

Re: Zakupy w empiku - opinie studentów

Postprzez Kaczka » 2013-03-19, 12:12

Ja w empiku robię jedynie zakupy w momencie gdy mam komuś sprawić prezent w innym wypadku to raczej wybieram jakieś tanie księgarnie. Ale na empik również nie narzekam bo wydaje mi się że jest to jednak jedna z najlepszych księgarni:)

Posty: 20
Dołączył(a): 2013-05-26, 10:57

Re: Zakupy w empiku - opinie studentów

Postprzez Agata » 2013-05-26, 13:08

Witam:) Ja zawsze jeśli kupuje książki to tylko i wyłącznie w empiku, oczywiście książki tak są z wysokimi cenami ale jest tam pełny zapas książek. I dodatkowo jest bardzo miła obsługa, no i oczywiście komfort w wyborze książek.

Posty: 10
Dołączył(a): 2013-09-11, 11:14

Re: Zakupy w empiku - opinie studentów

Postprzez patuchna » 2013-09-11, 12:04

Oj z Empikiem różnie bywa - moja znajoma kiedyś tam pracowała, ale daruję sobie cytaty. Najlpiej chyba zamawiać przez ich WWW- wtedy nie spakują poplamionej, bo by mieli awanturę na bank no i z reguły jest zniżka. Ale ceny płyt są ostro zawyżone. Dobre jest to, że z paragonem można tam praktycznie wszystko zwrócić nawet z najbardziej absurdalnego powodu.

Posty: 34
Dołączył(a): 2014-04-13, 07:17

Re: Zakupy w empiku - opinie studentów

Postprzez joannakaren » 2014-04-16, 07:22

Empiku bardzo nie lubię i omijam szerokim łukiem. Po pierwsze jest to związane z nielogicznym rozmieszczeniem książek na półkach, a po drugie z obsługą, która często jest niemiła albo niekompetentna.

Posty: 21
Dołączył(a): 2017-02-05, 20:56

Re: Zakupy w empiku - opinie studentów

Postprzez svenn » 2017-07-04, 09:10

od empiku lepsze są księgarnie online; ceny niższe i często znacznie lepsze książki, Mitologia Prac Dyplomowych jak dla mnie złote jajko;)


https://www.smashwords.com/books/view/734035

Powrót do Biblioteka



 


  • Podobne tematy
    Odpowiedzi
    Wyświetlone
    Ostatni post

Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość